Elev-arrangement: Gratis biograftur, JOMFRUER FRA RUMMET - SHOWSTART KL 14:30

Elever kan nu komme gratis i biografen sammen med de fire Nordjyske FOA-afdelinger

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Palads Teatret (parkering og indgang via Rådhus Allé)
Ørnevej 6A
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Elev-medlemmer i de fire Nordjyske FOA afdelinger + 1 valgfri ledsager
Pris: Gratis

Bemærk at dette arrangement er for ELEVER 

Som elev-medlem i én af de fire nordjyske FOA afdelinger, har du nu en enestående mulighed for at komme GRATIS i biografen. Du kan booke en billet til dig selv OG 1 valgfri ledsager. Der er et begrænset antal billetter. Tilmelding er derfor "først-til-mølle". 

Bestillingen foregår via linket nederst. 

Bemærk at billetten udleveres 30 minutter før forestillingen. FOA er til stede i biografen (lige indenfor indgangen), hvor du får udleveret den/de reserverede billetter.

JOMFRUER FRA RUMMET

SØNDAG DEN 19. FEBRUAR – SHOWSTART KL 14:30 (billetter udleveres kl. 14:00)

Om filmen: Gymnasietiden er ved at være ovre for den generte Gustav og hans bedste ven Buller. De to outsidere tænker på sex - og taler hele tiden om det. Gustav er håbløst forelsket i populære Barbara, som knap nok er klar over hans eksistens. Men drengenes liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav. Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham. Det går dog op for både Gustav, Buller og Allan, at sex handler om meget mere end forplantning, og dén sandhed ændrer deres verden for altid.

​Link til tilmelding (NB: når du tilmelder en ledsager, så får du først mulighed for dette, når du har klikket dig videre to gange i tilmeldingsprocessen) 

http://tilmeldmig.dk/?9999231404 

Virker linket ikke, kan du kontakte din lokale FOA afdeling. FOA Frederikshavn: 46971170. FOA Vendsyssel: 46971346. FOA Nordjylland: 46972900. FOA Mariagerfjord: 98512111.