Pædagogisk Klub: Gratis biograftur, KRYSANTEMUM, FORPREMIERE - SHOWSTART KL. 15:30

Kom gratis i biografen sammen med Pædagogisk Klub

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Palads Teatret (parkering og indgang via Rådhus Allé)
Ørnevej 6A
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af pædagogisk klub + 1 valgfri ledsager
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af Pædagogisk Klub

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt samarbejde med Palads Teatret i Frederikshavn. Har du endnu ikke oplevet den fantastiske nye biograf, så er her en god mulighed. 

Som medlem af Pædagogisk Klub kan du nu komme GRATIS i biografen. Du kan booke en billet til dig selv OG 1 valgfri ledsager. Der er 50 billetter til filmen.

Bestillingen foregår via linket nederst. 

Bemærk at billetten udleveres 30 minutter før forestillingen. FOA Frederikshavn er til stede i biografen (lige indenfor indgangen), hvor du får udleveret den/de reserverede billetter.

KRYSANTEMUM (FORPREMIERE)

SØNDAG DEN 13. NOVEMBER - SHOWSTART KL. 15:30

Til forpremieren på Krysantemum ruller vi den røde løber ud og byder velkommen til filmens instruktør Christian Bengtson, filmens producer, Daniel Mühlendorph og skuespillerne Morten Hee Andersen, Henrik Birch m.fl.

Om filmen: Den unge mand Anders, driver ulovligt salg af fyrværkeri i sin fritid. Han har ikke talt med sin far Thomas i årevis på grund af en familietragedie, der rev dem fra hinanden, men nu er de tvunget til en genforening, hvis fødegården skal reddes. Det bliver startskuddet på en nervepirrende og bevægende fortælling om en familie, som igennem ulovlig transport og salg af livsfarligt fyrværkeri omsider får mulighed for at finde ud af mørket og måske finde tilgivelse… men tør de gribe chancen og nå det i tide?

​Link til tilmelding (bemærk, når du tilmelder en ledsager, så får du først mulighed for dette, når du har klikket dig videre to gange i tilmeldingsprocessen):


https://tilmeldmig.dk/?9999221417

Har du problemer med linket, kan du også ringe på telefon 46971170.