Lej en god og billig feriebolig

FOA Århus medlemmer kan leje en billig og spændende feriebolig, hvis de også er kunder hos TJM-Forsikring.

Et samarbejde mellem FOA Århus og TJM Forsikring betyder, at fagforeningens medlemmer kan leje attraktive ferieboliger til en fin pris, hvis de samtidig har forsikringer hos TJM Forsikring.

Det drejer sig i øjeblikket om fire ferieboliger.

Den ene er en moderne lejlighed i sydspanske Malaga. Ferielejligheden er tæt på både strand og centrum og har plads til seks personer.

Den anden feriebolig kan også rumme op til seks personer og er et charmerende gammelt hus fra 1300-tallet, som har adresse i den lille franske by Thueyts, der ligger i naturskønne Ardeche.

Det tredje feriebolig ligger i fynske Haarby og er stort sommerhus hus med fire værelser og plads til ni personer. Her er udsigt over Helnæs-bugten og gratis adgang til alle faciliteter på en nærliggende campingplads – for eksempel en swimmingpool

Endelig er den fjerde og sidste mulighed en husbåd, som er placeret i Grenå Marina lige ved stranden. Husbåden har tre soveværelser, og der er plads til i alt seks personer.

Læs om et FOA Århus-medlems erfaringer med to af ferieboligerne her

FOA Århus- medlemmer, der også er TJM-kunder, kan læse mere om ferieboligerne, se om de er ledige – og evt. booke en feriebolig her.