Årets generalforsamling afholdt digitalt

Årets og sidste års generalforsamling blev endelig afviklet torsdag d. 22. april, og det var en ny oplevelse, hvor medlemmerne måtte mødes digitalt med de valgte.

Der var nogle få tekniske udfordringer, men ellers forløb generalforsamlingen for 2020/21 godt. Det mener formanden for FOA Århus.

- Jeg er glad for, at det kunne lykkedes på en fornuftig måde, hvor vi, trods de digitale tider, fik en god debat om mange forskellige emner, fortæller Inge Jensen Pedersen.

Rent praktisk foregik den digitale generalforsamling via Teams, og medlemmerne kunne ”ankomme” fra kl. 17.00 og kl. 17.30 gik generalforsamlingen i gang.

Både regnskab, beretning og ændringsforslag til afdelingslove blev godkendt efter noget debat, og valget af næstformand var en formalitet, da ingen andre end Mette Fuglsig Schjødt stillede op, og hun blev valgt for de næste fire år.

FOA Århus evaluerer nu erfaringerne fra den digitale generalforsamling, så afdelingen i fremtiden kan blive endnu skarpere på digitale møder, hvis det bliver nødvendigt.