TV: Stem og stil op til PenSam-valg

TV: Stem og stil op til PenSam-valg

Til efteråret er der valg til PenSams forbrugergrupper. FOA Århus opfordrer medlemmerne til at stemme og selv overveje at stille op.

FOA Århus medlemmer kan få indflydelse på deres pensionsordninger, når der til efteråret er forbrugergruppevalg i PenSam. Langt de fleste FOA-medlemmer har deres arbejdsmarkedspension i PenSam og kan stille op og stemme ved valget til forbrugergrupperne.

I PenSams forbrugergrupper sidder pensionskunder, som andre kunder har valgt til at repræsentere kundernes interesser.  Forbrugergruppemedlemmer har indflydelse på, hvordan deres og andre FOA-medlemmers pensionsordning skal se ud, og det kan for eksempel være, hvor mange penge der skal gå til administration, eller hvor stor en del af pensionsmidlerne, som skal bruges på alderspension.

Arbejdet i forbrugergrupperne kan altså få stor betydning for mange FOA Århus-medlemmer, og det er derfor fagforeningen opfordrer flere til at blive aktive. Efter valget vil FOA Århus da også tilbyde, at de nyvalgte medlemmer kan få hjælp og opbakning i fagforeningen.   

Interesserede PenSam-kunder kan i perioden fra 10. til 30. september 2019 stille op til forbrugergruppevalg, mens afstemningen foregår fra 8. til 31. oktober 2019.