FOA Århus vælger velfærd

Fagforeningen opfordrer alle til at stemme på et parti, der vil give kommuner og regioner lov at bruge penge på velfærd.

FOA Århus håber, at en ny regering vil løsne de stramme økonomiske rammer, som tidligere regeringer har lagt om kommuner og regioners økonomi.

- En ny regering skal føre en ny politik, der giver kommuner og regioner lov at bruge flere penge på ældre, børnepasning, skoler, syge, socialt udsatte og kollektiv trafik, understreger FOA Århus formand Inge Jensen Pedersen, som derfor opfordrer alle til at stemme på et parti, der vil give kommuner og regioner lov at bruge penge på velfærd.

Hun advarer mod idéen om, at strukturændringer som for eksempel en afskaffelse af regionerne kan løse velfærdssamfundets problemer.

- Sundhedsvæsenets problem er ikke for meget demokrati, så det nytter ikke at nedlægge regionsrådene. Problemet er den mangel på ressourcer, som personalet længe har fortalt om, politikerne bør lytte til dem, der ved, hvor skoen trykker, siger Inge Jensen Pedersen.

FOA Århus var forleden på gaden og uddelte en flyer, der opfordrer vælgerne til at stemme på et parti, der vil give kommuner og regioner lov at bruge penge på velfærd.

Du kan se et Facebookopslag, der fortæller om gadeaktionen her

Du kan hente FOA Århus flyer her, så du kan printe og uddele den her