Emma Holten holder oplæg om seksuelle krænkelser

en kendte debattør og feminist Emma Holten fortæller om samtykkebruddet som magtudøvelse.

Den 11. november 2019 fra kl. 19-21 holder Kvindepolitisk Forum i Århus et debatmøde om samtykkebruddet som magtudøvelse. Debattør og feminist Emma Holten indleder mødet, som bliver holdt på DOKK1 i møderum 2.

Oplægget tager udgangspunkt i det fokus, som #Metoo har sat på seksuelle krænkelser, og at krænkelser i sin kerne er en udøvelse af magt.

Mødet er en del af en foredragsrække, som er støttet af en række lokale fagforeninger, blandt andre FOA Århus.

Det er kun FOA Århus medlemmer, som kan deltage i fagforeningens store julekalender-konkurrence. Alle medlemmer får hver dag i perioden 1. til 24. december tilsendt en mail, der indeholder dagens spørgsmål, hvis FOA Århus har deres mailadresse.

Fælles for spørgsmålene er, at de handler om julen, FOA Århus og FOA Århus-medlemmerne. Blandt de rigtige svar trækker FOA Århus hver dag lod om en præmie, der er ca. 200 kr. værd. Hvert medlem kan kun svare én gang på hvert spørgsmål.

FOA Århus hjemmeside fortæller, hvem der vandt, og hvad der var det rigtige svar. Vinderne får også direkte besked. I weekenderne må vinderne og alle andre dog vente til om mandagen, før de får informationen.  For perioden 21.- 24. december kommer informationen om vindere og svar først i det nye år.

Det er også efter nytår, at FOA Århus trækker lod blandt de medlemmer, der har svaret rigtigt på flest spørgsmål, og her er præmien en overnatning med middag og morgenmad et hotel, b&b eller pensionat. Vinderen kan vælge mellem en lang række forskellige muligheder.

Alle vinderne kan hente præmierne hos FOA Århus, Christian X's Vej 56-58, 8260 Viby J.