Stor julekalenderkonkurrence på FOA Århus hjemmeside

Fra den 1. til den 24. december kan du hver dag vinde flotte præmier i FOA Århus julekalenderkonkurrence, som også giver dig mulighed for at vinde en miniferie for to.

Kun FOA Århus medlemmer kan deltage i fagforeningens store julekalender-konkurrence. Den foregår på afdelingens hjemmeside www.foa-aarhus.dk, hvor medlemmerne hver dag fra den 1. til og med d. 24. december kan klikke på dagens låge og besvare et spørgsmål. Det er muligt at finde alle svar på hjemmesiden, og blandt de rigtige svar trækker FOA Århus hver dag lod om en præmie, der er ca. 200 kr. værd. Hvert medlem kan kun svare én gang på hvert spørgsmål.

Hjemmesiden fortæller hver dag, hvem der vandt, og hvad der var det rigtige svar. Vinderne får også direkte besked. 


Efter jul trækker FOA Århus lod blandt de medlemmer, der har svaret rigtigt på alle 24 spørgsmål, og her er præmien en miniferie for to. Vinderen kan vælge mellem en lang række forskellige kroer og hoteller, når hun eller han skal placere miniferien, som består af to overnatninger med morgenmad og en lækker middag.

Alle vinderne kan hente præmierne hos FOA Århus, Christian X's Vej 56-58, 8260 Viby J. 

Alle medlemmer får hver dag en mail, der minder dem om konkurrencen og dagens spørgsmål, hvis FOA Århus har deres mailadresse, og de ikke framelder sig den service.  
Alle kan selvfølgelig også hver dag gå direkte på
hjemmesiden og finde konkurrencen, der jo ligger her.