Byvandring: Gøg og Gokke i Århus

De to verdensstjerner besøgte Århus i oktober 1947, og på denne vandring skal vi helt tæt på de dage, hvor Gøg og Gokke satte Danmark og Aarhus på den anden ende.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9741-22-13-07
Tid: til
Sted: Se i teksten
Ledige pladser 16
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Tilmeld dig her 

Tilmelding kan kun ske med NemID
Log ind med eget brugernavn er ikke muligt for nuværende.
Hvis du oplever problemer med din tilmelding, så ring til FOA Århus på 8936 6666 

 

De to komikere blev taget imod som de verdensstjerner de var.

Vi følger dem fra Hotel Royal til Aarhus-Hallen, hvor de havde flere anmelderroste optrædener. Vi hører om pressens dækning, den begejstrede modtagelse, deres færd på tværs af Danmark, ligesom vi kommer forbi nogle af datidens populære biografer i byen.

Men Danmark var også et land, der døjede med følgerne af den tyske besættelse, og vi hører om dollarmangel, nøjsomme tider, troen på Gud, kønsroller og ikke mindst om det Folketingsvalg, der blev afviklet i de samme dage, som stjernernes besøg.

Guiden er Doron Haahr.

 

Der er plads til max 40 personer – tilmelding foregår efter ’først til mølle-princippet’. Arrangementet er kun for FOA Århus’ medlemmer.

Tid og sted: Mandag 3. oktober 2022 kl. 17.00-ca. 18.30

Mødested og mødetid oplyses i mailen, som vi sender til dig med en endelig bekræftelse på din deltagelse.

Tilmeldingsfrist: mandag 19. september kl. 17

 

OBS! Når du har tilmeldt dig arrangementet, får du automatisk på mail en bekræftelse på, at vi har registreret din tilmelding, men vi skal gøre opmærksom på, at du først er endelig tilmeldt, når du efter tilmeldingsfristens udløb får mail fra os med bekræftelse på din tilmelding.