4 forsøg på at franarre tidligere medlemmer deres kontonummer

Et af vores medlemmer fra vores lokalenhed på Bornholm er blevet kontaktet af ”FOAs hovedkontor” med besked om, at hun havde penge til gode fra en tidligere medlemsperiode.

Pengene ville blive sat ind på hendes konto - hun skulle blot oplyse sit kontonummer. Heldigvis hoppede hun ikke på det. Men da vi i de bornholmske medier har erfaret, at der er yderligere to andre sager fra andre fagforeninger, hvor medlemmerne desværre opgav deres kontonummer og har fået hævet større beløb, vil vi gerne bede jer om at være forsigtige.

Hvad skal jeg gøre?
Hvis du bliver ringet op af FOA eller FOAs A-kasse med en opfordring om at oplyse dit kontonummer, skal du være opmærksom. Vi vil normalt aldrig bede vores medlemmer om at oplyse deres kontonummer, da udbetaling af penge bliver ført over til medlemmets NemKonto.

Får du sådan en opringning og er i tvivl, om det er FOAs A-kasse i den anden ende af røret, er det en god ide at lave en aftale om, at du ringer tilbage til a-kassen, så du er sikker på, hvem du er i kontakt med.