Særlig for tillidsvalgte

FOA Nordsjælland suspenderer generalforsamlinger på grund af corona

Generalforsamlinger i alle sektorer og i afdelingen er blevet suspenderet, indtil det er tilladt at mødes igen.

Som I ved har der været indkaldt til generalforsamlinger i alle sektorer og i afdelingen. Da situationen med Covid-19 er som nuværende, har vi suspenderet generalforsamlingerne til vi må mødes igen.

Dog er alle de kandidater der var opstillet, blevet valgt for de næste 4 år, idet der ikke var modtaget indstillinger på modkandidater. Der henvises til afdelingens hjemmeside, hvor de valgte kan ses. 

Tillykke til de valgte, som helt sikkert vil gå til opgaverne med ydmyghed og stolthed for at kæmpe for Jer medlemmers arbejdsvilkår og løn. Den øverste administrative ledelse består nu af afdelingsformand Lene Lindberg og næstformand Rie Hestehave. Derudover er  Steen Andersen valgt som sektorformand for servicesektoren og Mette Linsaa valgt som sektorformand for social og sundhedssektoren. 

Da Rie Hestehave er valgt som afdelingens næstformand, får det den konsekvens at hun fratræder som sektorformand for pædagogisk sektor. Det betyder, at der i den sektor skal vælges en ny sektorformand. Derfor vil sektorens medlemmer snarest få en ny indkaldelse hertil.

FOA Nordsjælland siger en stor tak for samarbejdet med Ann-Mari Simonsen, som har været afdelingens næstformand i mange år.