Særligt for tillidsvalgte

Få hurtig hjælp til indmeldelse og svar på spørgsmål om kontingent hos nyt fælles center i FOA

Nyt fælles center i FOA for medlemskab og kontingent skal hjælpe medlemmer og kommende medlemmer med indmeldelse, kontingent og medlemskab. Centeret har åbent for telefonisk henvendelse alle hverdage fra kl. 8-18.

Fra den 1. januar 2024 er FOAs a-kasse og fagforening gået sammen om at lave et fælles center, der varetager medlemskab og kontingent.

Det betyder, at der nu er medarbejdere, der sidder klar ved telefonen fra kl. 08.00 til 18.00 hver dag (på nær i weekenden) og kan hjælpe nuværende og kommende medlemmer med at få meldt sig ind, blive internt overflyttet og svare på spørgsmål vedr. kontingent og kontingentopkrævning.

Så står du og skal hjælpe en kollega med at blive medlem, eller har et medlem skiftet job og skal skifte fagforening, så kan du altid henvise til, at de ringer på tlf. nr. 8020 2030 eller sender en mail på medlemsservice@foa.dk.

Husk også at der er nu er kommet et fællesnummer til FOAs a-kasse – så er der spørgsmål om a-kasse eller efterløn, kan du henvise din kollega til at ringe på tlf. nr. 4697 3777.