Særligt for tillidsvalgte

Foto: Colourbox

Undersøgelse blandt TR om overvågning og indsamling af data om medarbejderne på arbejdspladsen

8 ud af 10 ledere siger i en ny undersøgelse, at de benytter sig af overvågning og indsamler data om deres medarbejdere. Besvar spørgeskemaet nedenfor og vær med til at få indflydelse på, hvordan overvågning og indsamling af data om medarbejdere anvendes på arbejdspladsen.

Overvågning og indsamling af data om medarbejderne er blevet en del af dagligdagen på mange danske arbejdspladser.

8 ud af 10 ledere siger i en ny undersøgelse, at de benytter sig af overvågning og indsamler data om deres medarbejdere.

I FIU-regi (Fagbevægelsens Interne Uddannelser) er der igangsat en undersøgelse af, hvor og hvordan tillidsvalgte og deres kolleger oplever overvågning og ledelsens indsamling af data om medarbejdere på arbejdspladsen. Undersøgelsen skal også undersøge hvordan ledelsen bruger den indsamlede information, og hvordan det påvirker arbejdsmiljøet og trivslen.

Undersøgelsens resultater skal bruges til at udvikle værktøjer, som du kan anvende på arbejdspladsen til at få indflydelse på, hvordan overvågning og indsamling af data omkring medarbejderne  anvendes.

Undersøgelsen består af et spørgeskema med 12 spørgsmål, der bl.a. handler om overvågning, GPS tracking og registrering af adfærd på computeren.

Det tager ca. fem minutter at besvare spørgeskemaet.

Vi håber du har lyst til at være med.

Gå til spørgeskemaet