SPARK netværk
Særligt for tillidsvalgte

Åbent for tilmelding til SPARK netværksforløb på skole- og SFO-området

Oplever I, at opgaverne på jeres skole eller SFO er mange og arbejdstempoet er for højt? Så er der gratis støtte at hente i SPARKs netværksforløb.

Selvom travlhed kan være både motiverende og udviklende, kan længerevarende travlhed, tidspres og stor arbejdsmængde betyde, at det psykiske arbejdsmiljø kan komme under pres. 

Som deltager i et SPARK netværksforløb kan I gennem videndeling og erfaringsudveksling få støtte til håndtering og forebyggelse af stor arbejdsmængde og tidspres inde for SFO- og skoleområdet. 

Netværket tager udgangspunkt i jeres hverdag og praksis, og sammen vælger I, hvad der er meningsfuldt at fokusere på. SPARK-netværket faciliteres af SPARK-konsulenter, og de vil præsentere jer for værktøjer og dialogformer, som I kan bruge konkret på arbejdspladsen.

Hvem kan deltage

Netværket er rettet mod skoler og SFO’er.

I skal tilmelde jer samlet som TRIO/MED-udvalg eller arbejdsmiljøgruppe. Det vil sige, at der fra hver arbejdsplads skal være repræsentanter fra både ledelses- og medarbejdersiden. Størrelsen på gruppen må ikke overstige seks personer fra en arbejdsplads.

Hvornår starter netværket op?

Netværket starter op d. 5. september i Århus. Netværket mødes i alt fire gange á 3,5 timers varighed.