Særligt for tillidsvalgte

Giv et godt råd og få et gavekort

Redaktionen bag nyhedsbrevet for tillidsvalgte ønsker at gøre nyhederne endnu mere relevante for dig. Men hvilke nyheder er interessante for dig? Og hvordan skal fordelingen mellem information og inspiration være? Vi har brug for din hjælp, og derfor inviterer vi til en uformel brugerundersøgelse i september.

Af: Jacob Kabel

Har du lyst til at sætte dit aftryk på nyhedsbrevet for tillidsvalgte? Så har du nu chancen.

Den 27. september fra klokken 10.00 til 14.30 inviterer redaktionen nemlig til en snak om, hvordan vi kan gøre nyhederne endnu bedre, endnu mere relevante og endnu mere brugbare for dig som tillidsvalgt.

Snakken foregår i FOAs Forbundshus, Staunings Plads 1-3, 1790 København V.

Vi disker naturligvis op med frokost, snacks osv., og vi dækker også evt. daglønstab og transportomkostninger.

Som tak for din hjælp får du tilmed et gavekort til Coop på 300 kroner.

Dagen kommer til at bestå af en række uformelle snakke, der vil give os bedre pejling på, hvad I som tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter eller øvrige tillidsvalgte har brug for, at nyhedsbrevet kan.

Vi vil derudover teste forskellige ting på jer, men det er i den forbindelse vigtigt for os at understrege, at der ikke er noget rigtigt eller forkert. Det skal være hyggeligt at deltage, og vi gør det udelukkende for at kunne levere et endnu skarpere nyhedsbrev i fremtiden.

Har du lyst til at deltage? Så send en mail med navn, tillidshverv, stillingsbetegnelse og telefonnummer til Jacob Kabel på jacka@foa.dk.

Tilmelding er 'først-til-mølle'.

Mange venlige hilsner,
Anne og Jacob