Særligt for AMR og TR


Ansatte på offentlig overenskomst

Nu kan I komme på uddannelse i psykisk arbejdsmiljø

Nu kan AMR, TR og leder sammen tilmelde sig PUF's uddannelse i psykisk arbejdsmiljø og få styrket samarbejdet om at identificere, forebygge og løse problemer i det psykiske arbejdsmiljø.

På uddannelsen arbejder deltagerne med konkrete udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø på egen arbejdsplads. Derved bliver arbejdet på uddannelsen praksisnært og handlingsorienteret og bygger videre på eksisterende erfaringer fra deltagernes arbejdsplads.

Som deltager får man desuden indblik i den nyeste viden og reglerne inden for arbejdsmiljøområdet. 

Målet er, at leder, TR og AMR i fællesskab får:

  • fælles forståelse og sprog for at styrke det gode arbejdsmiljø med udgangspunkt i den daglige opgaveløsning og for at forebygge risici i det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen
  • metoder til at gå undersøgende og analytisk til værks i forhold til at kunne forebygge og afdække arbejdsmiljøproblemer
  • bedre forståelse for deres respektive roller i samarbejdet om arbejdsmiljøet
  • bedre forståelse af deres fælles handlemuligheder i forhold til at håndtere problemer i det psykiske arbejdsmiljø.

Uddannelsen varer 1½ dag med cirka 6 uger imellem uddannelsesdagene. På den første kursusdag bliver deltagerne introduceret til en konkret model, som de skal bruge til at samarbejde om et selvvalgt emne mellem kursusdagene.

På den sidste dag følges der op på de foreløbige resultater, og deltagerne aftaler nye mål.

Uddannelsen er designet til, at leder, TR og AMR deltager sammen på uddannelsen. Derfor er det en forudsætning, at alle både AMR, TR og leder fra den samme arbejdsplads er repræsenteret ved tilmelding.

Kontakt evt. jeres lokale FOA-fagforening for at høre mere.

Læs mere og tilmeld jer her