Pædagogisk Klub

Pædagogisk Klub er nedlagt med virkning fra og med d. 1. juni 2024!
Pædagogisk klub blev stiftet på sektorgeneralforsamlingen i september måned 2015. Særligt i årene efter covid-19, oplevede pædagogisk klub stor succes med de mange arrangementer der blev udbudt. 

Fra andre sektorer og medlemmer var der stor interesse for at være med i klubben. Dette var der dog ikke mulighed for at imødekomme, da pædagogisk klub var stiftet som en faggruppeklub, alene for pædagogisk sektors medlemmer. 

På afdelingsgeneralforsamlingen i marts måned 2024, blev det enstemmigt besluttet, at man vil oprette en ny fælles FOA Klub, for alle medlemmer af FOA Frederikshavn. Den nye FOA Klub vil komme til at tilbyde arrangementer i tråd med det, vi har kendt fra Pædagogisk Klub. Den nye FOA Klub opstartes med virkning fra 1. juni 2024. 

For ikke at have to klubber, der tilbyder meget af det samme, anbefalede sektorbestyrelsen i pædagogisk sektor, at man nedlægger pædagogisk klub - På en ekstraordinær sektorgeneralforsamling d. 28. maj 2024, blev det enstemmigt vedtaget at nedlægge klubben fra og med den 1. juni 2024.