Vibeke Elise Jensen

Foto: Inge-Marie Krøier

Vibeke Elise Jensen kandidat til ledig post som faglig sekretær

Mit navn er Vibeke Elise Jensen, uddannet social og sundhedsassistent i 1995. Inden da var jeg uddannet sygehjælper og var små 10 år på et ortopædkirurgisk sengeafsnit. Jeg er ansat i socialpsykiatrien i Aalborg kommune nu på 26. år, hvor jeg har haft funktioner både som SKP´er (støtte og kontaktperson), medarbejder i socialpsykiatrisk botilbud og nu bostøtte. Derudover har jeg i ca. 1,5 år været konstitueret leder for to botilbud for erhvervet hjerneskade i Aalborg kommune.

Jeg har været tillidsvalgt siden 1996 - først som tillidsrepræsentantsuppleant derefter tillidsrepræsentant og siden 2007 fællestillidsrepræsentant i hele Aalborg kommunes Handicapafdeling. Her er der rigtig mange forskellige faggrupper, og alle sektorer er repræsenteret blandt de ca. 750 ansatte. Jeg har været organiseret i DKA og efterfølgende FOA siden jeg var helt ung.

Jeg er MED repræsentant fra HMU og ned og har været det i en årrække.

Jeg er faggrupperepræsentant for social- og sundhedsassistenter i FOA Nordjylland og er valgt ind i fagligt udvalg for faggruppen på landsplan. Jeg er en del af netværksledelsen for både social- og sundhedsassistenter og kommunenetværket for Aalborg kommune. Desuden er jeg billagskontrollant i afdelingen, og har derved haft min gang i huset fra tid til anden.

Jeg har deltaget i mange af fagbevægelsens kurser og uddannelser og har derved fået et større netværk blandt tillidsvalgte.

Jeg har en lederuddannelse fra UCN med et side modul i personalejura, er uddannet supervisor og certificeret organisationscoach fra Act2learn.

Jeg sidder i forbrugergruppeledelsen i Pensam og har gjort dette i mere end 12 år. Jeg er en del af disciplinær nævnet for social og sundhedsassistenter, hvilket giver stor indsigt i denne faggruppes virke alle steder i sundhedsvæsnet.

Privat bor jeg med Finn, som læser til socialpædagog og bygger kolonihavehus. Vi er begge socialt engageret og har også begge en interessere i kunst. Det har bevirket, at jeg nu på 6. år er formand for ældre og Handicapforvaltningens kunstforening. Et par gange om ugen hygges der på golfbanen med et par veninder, ligesom jeg nyder når mine to voksne sønner er i landsdelen.

3 ting som jeg tænker særligt kvalificerer mig til posten som faglig sekretær:

  • Indsigt og viden i flere af FOA faggruppernes overenskomst, vilkår og arbejdsområder
  • Kommunikativ og retorisk stærk
  • Bred organisatorisk indsigt og forståelse, herunder MED.

Derudover mener jeg, at på baggrund af mine mange år i fagbevægelsen og som faglig valgt inden for mange områder, kan bidrage med viden, erfaring og engagement til gavn for alle FOA Nordjyllands medlemmer. Det gælder for alle uanset faggruppe og så vil jeg kunne understøtte ansatte og fagligt valgte i FOA Nordjylland.

Venlig hilsen

Vibeke Elise Jensen

Skriv en kommentar på Facebook