Søren Koch Dalsgaard

Foto: Inge-Marie Krøier

Søren Koch Dalsgaard kandidat til ledig post som faglig sekretær

Jeg hedder Søren Koch Dalsgaard, og bor på landet i nærheden af Ranum i Vesthimmerlands Kommune. Jeg er vokset op i Vejgaard i Aalborg, hvor jeg har boet det meste af mit liv, og selv om jeg stadig ofte savner Vejgaard, så har jeg ikke fortrudt at flytte på landet.

Jeg er 42 år, og har været organiseret i FOA siden jeg startede i Aalborg kommunes Rotationsprojekt indenfor ældreplejen i ca. år 2010.

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent fra SOSU Nord. Jeg er pt. tillidsrepræsentant for hele FOAs overenskomstområde på Bostedet Aars, Specialsektoren i Region Nordjylland - dvs. jeg har kollegaer fra alle sektorer i FOA, selvom langt størstedelen er social- og sundhedsassistenter. Jeg har været tillidsrepræsentant i ca. 3½ år. Jeg er ligeledes fællestillidsrepræsentant-suppleant i Specialsektoren og har været dette fra starten af i år.

Helt tilbage i min ungdom er jeg uddannet bachelor i samfundsfag fra Aalborg Universitet, men efter nogle år uden arbejde, indenfor den "genre", sadlede jeg om, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det meste af dette lille skriv beskriver mit faglige liv, derfor vil jeg bruge en kort linje eller to på mit privatliv her. Jeg er gift og har været gift i 16 år. Vi har to dejlige børn sammen hvoraf den ældste lige har ramt teenage-alderen. Fritiden går med hold af rovfugle, spejder og historisk formidling på markeder i sommerhalvåret.

Jeg har lært utroligt meget af mit virke som tillidsrepræsentant og har brug for at gøre mere af det. Det kribler i mig for at komme dybere ind i maskinrummet i FOA Nordjylland, hvor jeg kan komme til at gøre en forskel for og hjælpe flere kollegaer i kampen for bedre løn og arbejdsvilkår. Jeg ønsker at præge fremtiden for vores område og vores store favnende og meget forskellige faglighed. 

Jeg er en mand i min bedste alder med blod på tanden for arbejdet i FOA. Jeg har erfaring med at arbejde sammen med og for kollegaer i alle FOAs sektorområder. Jeg er engageret og er ikke konfliktsky. FOAs medlemmer har ret til mere. Anerkendelse, løn, arbejdsvilkår. Det vil jeg være med til at kæmpe for. Vi sørger for at skolen har lys og toiletter, hospitalet fungerer, ambulancerne kører. Vi passer de gamle, syge, børnene og de psykisk sårbare. Vi er essentielle for samfundet. Alligevel har vores fag, alle sammen, brug for at blive talt op. Der skal være prestige i alt hvad vi laver, og vilkårene skal følge med. Vi er mere værd, og det er min kæphest.

Skriv en kommentar på Facebook