Lars Bo Larsen

Foto: Inge-Marie Krøier

Lars Bo Larsen kandidat til ledig post som faglig sekretær

Mit navn er Lars Bo Larsen jeg er 55 år og har arbejdet som teknisk servicemedarbejder ved Aalborg kommune i 30 år.

• Uddannelse: Ejendomsservice tekniker.

• TR Suppleant for tekniske servicemedarbejdere på skoleområdet i Aalborg kommune.

• Tovholder for faggruppenetværket Teknisk Service i FOA Nordjylland - Thisted /Morsø, Vesthimmerland og Aalborg kommuner. Uddannelsesambassadør FOA Forbund

• Formand i Fagligt udvalg for tekniske servicemedarbejdere & ejendomsserviceteknikere.

• Forbrugergruppemedlem for Teknik og Servicesektoren i PenSam Pension.

Derfor stiller jeg op

Jeg stiller op som faglig sekretær i FOA Nordjylland, fordi jeg brænder for at hjælpe vores medlemmer med de problemstillinger, der måtte gøre sig gældende, hvad enten der er for hele faggrupper, eller der er fokus på det individuelle medlem. Ingen medlemmer må gå forgæves i FOA, når faglig bistand bliver nødvendigt for den enkelte. Gennem dialog finder vi løsninger, hvor der er vilje, er der vej.

Jeg har mere end 25 års erfaring med fagligt arbejde, hovedsageligt i min fritid, som bestyrelsesmedlem i det der tidligere var kendt som Pedellernes Faggruppeklub i det ”gamle” FOA Aalborg og nu som tovholder i netværket Teknisk Service i FOA Nordjylland. Jeg har snart været medlem af FOA i 30 år.

Udpeget af FOA til at være uddannelsesambassadør for mine kollegaer og valgt på faggruppelandsmøder som medlem af fagligt udvalg for Teknisk Service – skoler i 9 år, og valgt som faggruppeformand i de seneste 5 år deraf.

Og her har jeg de seneste år været tovholder på at sammensætte uddannelsesforløb i sammenarbejde med blandt andre Tech College Aalborg.

Som faggruppeformand for fagligt udvalg er der også fokus på uddannelse og kurser. Her arbejdes der også med udviklingen af vores fag. Senest med hvordan vi indenfor ejendomsservice kan gøre brug af droneteknologien på flere områder.

Men også på at forbedre vilkårene for vore medlemmer, der nu har fået en højere pensionsalder.

Her har jeg blandt andre haft en repræsentant fra ”STAR” Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, til at holde et oplæg for vores tillidsrepræsentanter, omkring de muligheder der er for at fastholde medarbejdere med eventuelle funktionsnedsættelser, i deres ordinære job ved hjælp af hjælpemidler og særlig indretning af deres arbejdspladser. En mulighed som mange tillidsfolk havde begrænset eller i værste fald ingen kendskab til.

Jeg mener selv, jeg har en god portion erfaring, en god energi, et solidt engagement, og så er jeg villig til at lære alt det, som jeg endnu ikke kan. Jeg håber på din støtte. Det vil gøre mig stolt, taknemmelig og fyldt af kampgejst for vores medlemmer, at blive valgt som faglig sekretær.


Med venlig hilsen

Lars Bo Larsen

Skriv en kommentar på Facebook