Søren Koch Dalsgaard

Foto: Inge-Marie Krøier

Henriette Skat Nedergaard kandidat til ledig post som faglig sekretær

Jeg hedder Henriette Skat Nedergaard, bor i Grindsted lidt nord for Vodskov. Arbejder i Aalborg kommune.

Jeg hedder Henriette Skat Nedergaard, bor i Grindsted lidt nord for Vodskov. Arbejder i Aalborg kommune.

Jeg er 53 år og har været organiseret i FOA af to omgange - i mellemtiden var jeg vejleder i en a-kasse, hvor jeg skulle være organiseret der. Første gang jeg var medlem af FOA, var det som social og sundhedshjælper - nu er det som værkstedsassistent.

Jeg hører til faggruppen ledende værkstedspersonale mv. ved klientværksteder i kommunerne. Jeg er tillidsrepræsentant og tovholder i netværksgruppen for værkstedsassistenterne og repræsentant til landsmøderne, suppleant til repræsentantskabet FOA Nordjylland og sidder med i AMU-JY i Familie- Beskæftigelsesforvaltningen.

Uddannelse: Coach, NLP Aalborg, Voksenvejleder. CVU midt vest Viborg Seminariet, Kompetenceudviklingsforløb i forhold til job og afklaring af arbejdsevner, Marselisborg Consulting.

Jeg er i dag ansat i jobcenteret, på RessourceCenter Aalborg som værkstedsassistent, hvor det handler om at få borgerne i job eller uddannelse - med andre ord i beskæftigelse. Det handler om ressourceforløb, afklaring til fleksjob eller førtidspension, selvforsørgelse af anden art. Derudover handler det om beskyttet beskæftigelse i forhold til serviceloven. Den røde tråd gennem mit arbejdsliv er, at jeg har arbejdet med mennesker på den ene eller anden måde og fået en god ballast. 

Jeg har en grundlæggende antagelse om, vi som mennesker vil hinanden det gode, vil samarbejde og være ærlige. Jeg tror på, at en ligeværdig dialog mellem mennesker giver det bedste resultat: ”vi er ikke nødvendigvis ligestillede – men ligeværdige!”.

Kerneopgaverne i mit arbejdsliv har været vejledning, coaching og relationsarbejde og mine kollegaer fortæller, at jeg er tydelig, nærværende og jeg tager gerne de svære samtaler.

Min motivation tager udgangspunkt i vores slogan ”sammen gør vi en forskel” Det er vores hverdag der betyder noget, det at arbejde i teams, hvor vi er afhængige af vores kollegaers forskellige faglighed i forhold til at kunne udføre vores arbejde, nemlig kerneopgaven.

Uddannelse til alle - her vil det give god mening at fortælle en del om beskæftigelse/arbejdsmarkedet, da det er en del af min arbejdsdag. Jeg vælger at sætte fokus på arbejdsfællesskaber – så alle faggrupperne føler sig set og hørt. Jeg kommer selv fra en meget lille faggruppe pt. men har været i en del af en større faggruppe for nogle år tilbage. Derfor kender jeg godt følelsen af ikke altid at føle sig set og hørt. For uanset hvilket arbejdsfelt vi står i, kan vi ikke undvære de andre faggruppers kompetencer. Vi er afhængige af hinanden, og jeg bliver motiveret af, at alle medlemmer skal kunne genkende eller føle de hører til i FOA.

Du skal stemme på mig, hvis du kan se en mening i fællesskabsfølelsen. Det er det som virkelig kan flytte noget. Hvis man stemmer på mig, vil jeg gå til opgaven med ydmyghed, og uanset hvilken sektor og faggruppe vil jeg tage opgaven alvorligt og være behjælpelig.

Jeg har brug for jer!

Henriette Skat Nedergaard

Skriv en kommentar på Facebook