Et løntjek i FOA Frederikshavn gav 50.000 kr.

Et rutinemæssigt løntjek i FOA Frederikshavn gav pote.

Et rutinemæssigt løntjek i FOA Frederikshavn resulterede i at Trine, foruden en mindre efterbetaling for manglende løn, også fik indbetalt tæt på 50.000,00 kroner på sin pensionsordning.

- så mange penge manglede der allerede efter kun godt 2 års ansættelse.

Trine er meget glad for at hun tog imod FOA’s tilbud om at få lavet et løntjek i FOA Frederikshavn.

”Uden FOA var jeg aldrig blevet opmærksom på fejlen. Det her har lært mig at være mere vågen og sørge for, at tjekke min lønseddel hver eneste gang for at se, om jeg har fået for de timer, tillæg, pension m.m., som jeg har krav på. Er jeg det mindste i tvivl, går jeg direkte til min FOA-tillidsrepræsentant eller i FOA Frederikshavn, udtaler Trine”.

Torben Fooken Jensen, sagsbehandler i FOA Frederikshavn opfordrer alle medlemmer til enten selv at tjekke deres lønsedler eller gøre brug af FOA’s tilbud om løntjek.

Torben understreger at der, i de situationer, hvor der mangler penge, næsten altid er tale om hændelige fejl og ikke bevidst snyd fra arbejdsgivers side. ”Det er meget vigtigt, at man løbende sørger for at tjekke lønsedlen for fejl/mangler og ligeså vigtigt er det at man, hvis man finder fejl, straks gør sin arbejdsgiver opmærksom på det og bliver ved med at gøre opmærksom på det indtil arbejdsgiver har rettet fejlen.

Husk at gemme sms’er, mail eller lignende som kan bekræfte, at du har gjort din arbejdsgiver opmærksom på fejlen/manglen, udtaler han”

 

FOA

Lagt på den 02.07.2018