Deltag i bagedysten med FOA!

Sådan kunne overskriften lidt kækt lyde, men det er nu en meget anderledes "bagedyst" end den vi kender fra DR1, der er planlagt, når FOA Frederikshavn i august inviterer alle medlemmer på café møder

I forbindelse med FOA´s kongres, der afholdes i november måned i år, inviterer afdelingsbestyrelsen medlemmerne til cafe møde i Skagen, Frederikshavn, Sæby og på Læsø. Møderne afholdes i august måned.

- FOA Frederikshavn har medlemmer spredt over et stort geografisk område. Derfor forsøger vi at holde medlemsmøderne så tæt på medlemmernes bopæl, som overhoved muligt, siger afdelingsformand Jens Nielsen.

Café møderne vil, udover gratis forplejning, indbyde til debat om FOA´s kommende målprogram, der skal behandles af Kongressen senere på året.

- Målprogrammet er egentlig FOA´s bud på en bageopskrift! Målprogrammet indeholder alle de emner FOA´s forbund og lokalafdelinger skal arbejde med, i den kommende kongresperiode - og det er netop dét, vi rigtig gerne vil have medlemmernes input til, siger Jens Nielsen og fortsætter

- Ingen ved bedre, end medlemmerne selv, hvad de gerne vil have FOA skal arbejde med. Det er vigtigt for både mig og afdelingsbestyrelsen, at medlemmerne oplever og mærker, at vi kæmper deres sag og har noget at tilbyde dem.

Jens Nielsen er optimistisk og håber på stor opbakning til møderne. Medlemmernes mening er vigtig, og et målprogram, uden menige medlemmers input, er i sidste ende blot et målprogram, der bygger på hvad de delegerede tror medlemmerne ønsker.

Tilmelding til café møde
FOA Frederikshavn udsender invitation til de fire møder via mail og SMS, ca. 14. dage før møderne afholdes. Man kan allerede nu tilmelde sig til møderne ved enten at ringe til FOA Frederikshavn på telefon 46971170 eller ved at sende en mail til frederikshavn@foa.dk. Husk at oplyse, hvilket et af møderne du ønsker at tilmelde dig.  

Sæby kulturhus (Manegen) Mandag den 15. august 2016 kl. 19.00-21.30
Skagen kulturhus (Kappelborg) Tirsdag den 16. august 2016 kl. 19.00-21.30
Frederikshavn (Arena Nord) Onsdag den 17. august 2016 kl. 19.00-21.30
Læsø Tid og sted oplyses senere

Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen