Mennesker ved buffet ulighedskampagne
En middag med 15 kolleger. Det er præmien i FOAs ulighedsquiz. Du behøver ikke svare rigtigt på alle spørgsmål, men du skal gennemføre hele quizzen for at være med i konkurrencen.
Foto: Colourbox

Vind en middag med kollegerne

Du kan teste din viden om ulighed og samtidig få chancen for at vinde en middag for dig og 15 af dine kolleger. Kokken Mik Schack kommer og laver maden, og forbundsformand Dennis Kristensen fortæller jer om FOAs kamp mod ulighed.

Uligheden i Danmark vokser, både på arbejdsmarkedet, for børn og ældre, og når det gælder sundhed. FOA sætter fokus på uligheden med en række aktiviteter i den kommende tid.

Men hvor meget ved du om ulighed? Det kan du teste i FOAs nye konkurrence. I uligheds-quizzen skal du svare på 10 spørgsmål, hvor hvert emne viser noget om, hvor stor uligheden er blandt danskerne.

Middag med kolleger
Alle, der gennemfører quizzen, deltager i konkurrencen. Så du mister ikke dine chancer for at vinde, selvom du ikke kan svare rigtigt på alle spørgsmål.

Præmien er en middag for dig og 15 af dine kolleger.

Mik Schack står for maden. Han er journalist, forfatter, musiker, tegner, billedkunstner, holder foredrag og arrangerer ølsmagning. Til middagen vil han sammensætte en menu, der passer til temaet ulighed og krydre med anekdoter om, at det er dyrt at være fattig.

Forbundsformand Dennis Kristensen vil før middagen fortælle om, hvorfor det er vigtigt at sætte fokus på ulighed, og om FOAs indsats.

Læs mere om FOAs kampagne mod ulighed

Sidste frist 9. november
Vinderen af konkurrencen udtrækkes på FOAs Ulighedsdag den 11. november.

Sidste frist for at deltage i quizzen er søndag den 9. november.

Ansatte og valgte i FOA kan ikke deltage i konkurrencen.

Deltag i konkurrencen

Facebook: Vis din støtte til de, der er ramt af ulighed