Bekæmper ulighed med gratis morgenmad

På tirsdag kan du møde dine lokale FOA repræsentanter på 34 knudepunkter i Danmark, når FOA afholder ulighedsdag.

Hvis du er morgenfrisk på tirsdag, så er der stor sandsynlighed for, at du møder en af dine lokale FOA-repræsentanter på et af de 34 knudepunkter i Danmark, hvor FOA har valgt at markere uligheden i samfundet.
 
18 FOA-afdelinger landet over har valgt at stå tidligt op, og gå på gaden bevæbnet med frisk morgenbrød og materiale om ulighed. Når du møder FOAs lokalafdelinger, vil du udover morgenbrød også få mulighed for at tale med ansatte og valgte om de ulighedsproblematikker, der præger dit lokalsamfund. 
 
Mød Dennis Kristensen
Forbundsformand Dennis Kristensen vil selv være tilstede på Københavns Hovedbanegård, hvor du kan møde ham fra kl. 6.30.

"Her og nu er den gal i forhold til dagpengereformen. Nu er der 48.000 der har mistet deres dagpengeret, og det skal der gøres noget ved," siger Dennis Kristensen.

Skriv et postkort til finansministeren 
Det er også muligt at skrive under på et fortrykt postkort til finansminister Bjarne Corydon med krav om, at det skal være nemmere at genoptjene retten til dagpenge, og at løntilskud, uddannelse og aktivering skal tælle med i genoptjeningen af dagpengeretten. Til sidst vil FOA slå et slag for, at den gensidige forsørgerpligt for folk på kontanthjælp skal fjernes.
 
Ifølge Dennis Kristensen er der nok at tage fat på, og på spørgsmålet om den 11. november skal være en tilbagevendende ulighedsdag svarer forbundsformanden:

"Hvis ikke verden har ændret sig næste år, så vil FOA igen i 2015 sætte fokus på, at det går den gale vej i dette samfund.”