Leif Vestbjerg-Nielsen
Leif Vestbjerg-Nielsen, ansvarlig for arbejdsskader FOA Nordjylland: Skal vi fortsat hente penge hjem til skaderamte medlemmer, er det vigtigt at anmelde arbejdsskader, selvom det måske ikke virker nødvendigt i øjeblikket. Det sikrer, at du senere kan opnå erstatning.
Foto: Inge-Marie Krøier

FOA støtter dig, hvis du får en arbejdsskade

Som medlem af FOA Nordjylland kan du få hjælp ved arbejdsskader. FOA står ved din side og hjælper dig hele vejen igennem sagen.

Her er nogle af de måder, hvor vi kan hjælpe dig:

I FOA kan vi hjælpe dig med at anmelde en arbejdsskade. Har din arbejdsgiver ikke anmeldt skaden, hjælper vi dig med at udfylde spørgeskemaer og beskrive hændelsen. 

Erstatning
FOA Nordjylland har hentet hele 35 millioner kroner i erstatning til medlemmerne i perioden 2023-2024.

Skal vi fortsat hente penge hjem til skaderamte medlemmer, er det vigtigt at anmelde arbejdsskader, selvom det måske ikke virker nødvendigt i øjeblikket. Det sikrer, at du senere kan opnå erstatning.

Politisk påvirkning
Derudover deltager vi i FOA Nordjylland i udvalg, der drøfter arbejdsskader og arbejdsmiljø. Vi bruger vores viden fra medlemmernes oplevelser til at påvirke politiske beslutninger og retspraksis for, hvad der anerkendes som arbejdsskader.

Arbejdspladsbesøg
FOA Nordjylland kontakter arbejdsgiveren, hvis der er mange skader på en bestemt arbejdsplads.

Husk, at vi er der for at støtte dig, når du rammes af en arbejdsskade. Du kan altid søge rådgivning og hjælp hos FOA Nordjylland.

Hjælp ved arbejdsskader - få rådgivning og støtte

Hjælp ved arbejdsskader


Arbejdsskade - hvad gør jeg?

Råd og regler om arbejdsskader




Skriv en kommentar på Facebook