René Johansen stopper som afdelingsformand

Fra Kaptajn til maskinrum!

Som du måske allerede har hørt, skal medlemmerne af FOA Frederikshavn nu vælge ny afdelingsformand, da nuværende afdelingsformand, René Johansen, har valgt at søge ny udfordringer. En beslutning, der ifølge René selv, ikke er grebet ud af den blå luft. René fortæller:

Jeg har gjort mig både mange, lange og grundige overvejelser, før jeg valgte at søge de nye udfordringer som faglig konsulent. Jeg har imidlertid ageret i et politisk valgt hverv igennem de sidste 12 år. Først som faglig sekretær, efterfølgende som sektorformand og de sidste knapt 5 år som afdelingsformand. Det har været 12 travle år, hvor jeg rigtig tit har været på ”24-7”.

Da drømmejobbet som faglig konsulent på fuld tid ”bankede på”, valgte jeg at smide en ansøgning ind i puljen, og er utrolig glad for, at et bredt og enigt ansættelsesudvalg nu har valgt mig til jobbet. Jobindholdet i min kommende stilling er for mig yderst tiltalende. Jeg kommer til at arbejde med overenskomst- og lovstof på tværs af alle sektorer, forhandle løn, arbejdstid og afskedigelse samt føre sager i det fagretslige system.

Da jobbet er i FOA Frederikshavn, flytter jeg ikke voldsomt langt væk – der bliver vel tale om en 2-3 kontorer op ad gangen, siger René Johansen smilende, og tilføjer:

Jeg glæder mig til de nye udfordringer, medlemskontakten, det fortsatte samarbejde med afdelingens mange tillidsvalgte, og jeg har det rigtig fint med at gå fra rollen som Kaptajn og i stedet byde ind med min arbejdskraft i maskinrummet!