Stil dine krav til OK-15

Vi nærmer os overenskomstforhandlingerne på det kommunale og regionale område. FOA Frederikshavn indhenter nu overenskomstkrav hos medlemmerne!

Hvordan sender jeg overenskomstkrav til afdelingen?
Hvis du er dækket af en tillidsrepræsentant på din arbejdsplads, har du mulighed for, at aflevere dine krav direkte til din tillidsrepræsentant. Der kan også være tillidsrepræsentanter, der lokalt afholder overenskomstmøder, hvor du som medlem får lejlighed til at diskutere jeres krav til overenskomstforhandlingerne.

Alle krav bliver efterfølgende sendt til afdelingen af tillidsrepræsentanten. 
 
Hvad gør jeg hvis jeg ikke har en tillidsrepræsentant?
Hvis du ikke er dækket af en tillidsrepræsentant, har du mulighed for at indsende dine krav til overenskomsten på mail til FOA Frederikshavn på mail. Mailadresse er: frederikshavn@foa.dk 

Vi sørger for at samle alle kravene og sende dem til forbundet til videre behandling.

Vigtige informationer og tidsfrister...
Når du aflevere eller sender dine krav til overenskomsten, er det vigtigt at du skriver hvilken faggruppe (stillingsbetegnelse) du kommer fra og om du er ansat i kommunen eller regionen. 

Husk også, at alle krav skal være indsendt til FOA frederikshavn, således vi har dem senest den 25. september 2014 kl. 15.00.

Mangler du inspiration
Kan du med fordel læse pjecerne "Mine krav - Dine krav". Der findes én pjece målrettet alle kommunalt ansatte, samt én pjece målrettet alle regionsansatte. Du finder pjecerne via de to links herunder:

Hop til pjecen for regionalt ansatte (pdf)

Hop til pjecen for kommunalt ansatte (pdf)  

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte sektorformanden eller den sektoransvarlige på dit område. Du finder en oversigt over valgt og ansatte i afdelingen her 

Lagt på den 17.09.2014