OK-13: Bestyrelsens anbefaling

Afdelingsbestyrelsen anbefaler FOA Frederikshavns medlemmer at stemme ja til overenskomstresultatet, trods det faktum, at det denne gang er en ”mager oplevelse”….

Sidste år var det på det private område, og i år er det de ansatte i staten, regionerne og kommunerne, der må opleve OK-forlig, der vel kun med meget lille sandsynlighed sikrer os vores realløn – eller sagt på dansk, et forlig der kun med meget lille sandsynlighed sikrer os en løn, der om 2 år, er lige så meget værd som i dag, og dermed en løn, der stiger mindst lige så meget som prisen på den vare vi kan købe i butikkerne.

Trods det, anbefaler et flertal i afdelingsbestyrelsen, at du stemmer JA, når du stemmer om OK-13 resultatet - og det er ikke fordi, vi syntes det er et særlig godt resultat, for det er det bestemt ikke.

Vi mener imidlertid, at anbefales der et nej, så skal det hænge sammen med en tro på, at vi med en konflikt, kan strejke os til et bedre resultat – som eksempelvis i 2008. Tiden er desværre en meget anden lige nu, og vi tror ikke på, at en konflikt vil flytte noget ved resultatet – dét vil blot flytte en hel masse millioner ud af FOA´s strejkekasse. Penge der helt sikkert kan bruges mere fornuftigt på et senere tidspunkt.

Alle ansatte i kommuner, regionen og på statens område, er inviteret til medlemsmøde om OK-13 d. 29. april 2013 kl. 19.00. Se den mere og tilmeld dig i aktivitetskalenderen

På afdelingsbestyrelsens vegne.

Med venlig hilsen

René Johansen
Afdleingsformand

Lagt på den 11.04.2013