I cirkus med FOA Frederikshavn

FOA Frederikshavn inviterer i år i Cirkus Dannebrog i både Frederikshavn og Skagen....

Igennem flere år, har FOA Frederikshavn købt og solgt en hel cirkusforestilling, og de seneste år, har 1000 cirkusbilletter været revet væk i løbet af meget kort tid. Afdelingsformand René Johansen fortæller:

"Jeg må sige, at den årlige cirkusforestilling har vist sigt at være en meget stor succes for afdelingen. I 2012 måtte vi allerede melde om alt udsolgt efter godt 45 minutter. Det er selvfølgelig rigtig trælst, for at sige det på godt jysk, for alle dem, der ringer eller går forgæves efter billetter - men også rigtig rart for afdelingen, at der er så stor opbakning til så stort et arrangement" 

Til spørgsmålet om, hvorvidt den store succes har fået afdlelingen til at overveje at sætte en begrænsning på det antal billetter medlelmerne kan købe, lyder svaret:

"Det har selvfølgelig været med i vores overvejelser, men på den anden side, så syntes vi også gerne vil vil synliggøre FOA Frederikshavn overfor et bredt publikum. Det er netop det vi er med til, når FOA medlemmerne også kan invitere andre familiemedlemmer end de aller nærmeste med, eller for den sags skyld nogle gode venner"

I samme forbindelse tilføjer René:

"Til gengæld har vi gjort det i år, at vi køber en halv forestilling ekstra i Skagen. Der vil derfor blive solgt 1000 billetter til forestillingen i Frederikshavn, fuldstændigt som de tidligere år, og derudover sælger vi 500 billetter til en forestilling i Skagen" - og hvem ved, har vi succes med det, så bliver det måske til to fulde forestillinger i 2014.

De sidste to år, har valgte fra afdelingen været til stede foran cirkusset, parat til at byde velkommen til, med en "sød ting" til ganen og en faglig snak, for de der måtte ønske det. Dén ordning fortsættes i 2013, i både Skagen og Frederikshavn.

Billetsalget starter onsdag den 12. juni 2013 kl. 12.00
 
Vil du vide mere, så kan du nu finde de to cirkusforestillinger i aktivitetskalenderen. Her kan du kan læse meget mere og køb af billet, tid, sted, priser mv.

Lagt på den 22.05.2013