FOA kalder til debat om vores fælles sundhed

Lige nu sidder Lars Løkke sammen med en lille gruppe ministre og embedsmænd og arbejder på det de kalder ”den største reform af sundhedsvæsenet i 10 år.”

Men udformningen af vores fælles sundhedsvæsen er alt for vigtig til at foregå i lukket rum. Vi har brug for en bred og åben debat om de konkrete udfordringer i fremtidens sundhedsvæsen. Derfor inviterer Lægeforeningen, Dansk Sygeplejeråd, Danske Patienter, KL, Danske Regioner og FOA til debatmøde. Deltagerne er både patienter, pårørende, politikere, fagpersoner og interesseorganisationer.

 

Sammen repræsenterer Lægeforeningen, Dansk Sygeplejeråd, Danske Patienter, KL og Danske Regioner og FOA alle dele af sundhedsvæsenet, og ambitionen er at sætte fokus på de udfordringer og diskuterer forslag til løsninger.

 

Formålet med debatmødet er, at alle sundhedsvæsenets aktører bliver hørt, så en sundhedsreform matcher de behov som patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle møder. Arrangørerne er ikke nødvendigvis enige om alt, når det gælder indretningen af fremtidens sundhedsvæsen.

 

Debatten finder sted torsdag den 8. november 2018 fra kl. 12-16 på Axelborg i København. Debatten kan også livestreames, vi opdaterer siden med nærmere oplysninger om hvordan