Morten Nielsen afdelingsformand FOA Storstrøm
Afdelingsformand Morten Nielsen ses her foran FOA Storstrøms kontor på Bataljonsvej

Fællesskaber på tværs er vigtigt

Stærkt fællesskab
Vores mål med den nye FOA Storstrøm afdeling, er blandt andet, at vi skal være et stærkt FOA-fællesskab. Det enkelte medlem skal mærke, at vi i FOA Storstrøm er der, hvis behovet er der for hjælp.

I skal mærke, vi står bag jer! 
Med den nye større afdeling, kan vi fortsat være tæt på vores medlemmer, og yde en god service. Tak herfra til alle der hjælper med at løfte dette i den nye FOA Storstrøm afdeling.  

Fællesskab på tværs er vigtigt
I min tale til den stiftende generalforsamling tilbage i april 2022, sagde jeg blandt andet, at det jeg tror på, er fællesskabet: Det er fællesskabet og samarbejdet på tværs af afdelingsbestyrelsen, sektorbestyrelserne, de tillidsvalgte, de valgte og medarbejderne. Det fællesskab og samarbejde er afgørende for FOA Storstrøms fremtid til gavn for medlemmerne:

Fælles FOA Løntræf
FOA har netop afholdt et to dages fælles Løntræf i Fredericia. Her deltog ca. 1.200 tillidsrepræsentanter, og de er nu hjemme igen hos deres kolleger, med en masse viden. Her fra FOA Storstrøm deltog vi selvfølgelig også. Vi var flot repræsenteret med 39  tillidsvalgte, valgte og ansatte på løntræffet.   
Vi fik en masse gode input med hjem, til de videre tiltag lokalt her i FOA Storstrøm, og ude på arbejdspladserne. 

Nogle fakta om lighed og løn, er blandt andet:

74% af os synes lønnen er uretfærdig….
Løngabet mellem mænd og kvinder er på 13,3%....
Uligheden fortsætter i alderdommen…

Skal det blive ved med at være sådan?  NEJ SELVFØLGELIG BØR DET IKKE VÆRE SÅDAN …   så nu flere  vi er, der står sammen; nu stærkere en stemme har vi, så vi har brug for dig, for sammen gør vi forskellen. 

Hvorfor er et fagligt medlemskab vigtigt?

I FOA bruger vi ressourcer på at forhandle bedre løn og arbejdsvilkår. Som fagligt medlem af en overenskomstbærende fagforening som FOA,  har du naturligvis også indflydelse på, hvad det er vi skal bringe ind på forhandlingsbordet. Du kan også finde info om flere af de medlemsfordele vi har til vores faglige medlemmer, og du kan også læse mere om løntræffet som vi deltog på. 

Mere lighed løfter os alle 
TAK til alle FOAs faglige medlemmer, sammen gør vi forskellen

Morten Nielsen
afdelingsformand
FOA Storstrøm