Få et godt forsikringstilbud

FOA Århus samarbejder nu med Tjenestemændenes Forsikring og kan derfor give interesserede medlemmer nogle gode forsikringstilbud. For eksempel er selskabets administrationsgebyr næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Få et godt forsikringstilbud

Tjenestemændenes Forsikring har 75 års erfaring og kan tilbyde alle slags forsikringer til FOA Århus-medlemmerne og deres familier. Trods navnet behøver FOA Århus-medlemmer ikke at være tjenestemænd for at blive kunder, og medlemmernes børn kan også blive kunder, hvis medlemmerne selv er det.

Tjenestemændenes Forsikring præsenterer deres forsikringer på et møde, der bliver holdt i FOA Århus’ lokaler den 31. januar fra kl. 16.30 til 17.30.

Ægtefæller er velkomne, og vi opfordrer deltagerne til at oplyse, hvor mange de kommer. Skriv antallet i det kommentarfelt, som er nederst på tilmeldingsformularen.


Læs mere om mødet og tilmelding
For at alle interesserede kan få et godt forsikringstilbud, så arrangerer FOA Århus flere andre møder her i vinter og i foråret, hvor Tjenestemændenes Forsikring fortæller, hvad de kan tilbyde. 

Læs mere om disse møder i arrangementskalenderen 

Og mere om Tjenestemændenes Forsikring her www.tjm-forsikring.dk