Dagplejere i Nibe holdt julearrangement

Fire naturdagplejere har skabt en juletradition i Nibe - julemanden kommer forbi, og der er hygge for både børn og voksne.

Det er kun anden gang at dagplejerne holder arrangementet og igen i år var der stor tilslutning til det stort anlagt julearrangement på Torvet i Nibe. Dagplejerne havde inviteret  forældre, bedsteforældre og oldeforældre sammen med »deres« 0-3 årige børn og det var der opbakning til - et hold bedsteforældre havde taget turen helt fra Silkeborg.

Guitarspil og sang om træet 
Den lokale spillemand sørgede for musikalsk ledsagelse mens der blev danset omkring det store juletræ, og så kom julemanden forbi i den store røde brandbil og delte gaver ud. Alt i alt et vellykket arrangement for de kommunale dagplejere, dagplejebørnene, bedste- og oldeforældre og derfor regner naturdagplejerne også med, at der nu er skabt en tradition, de kan gentage år efter år.

Arrangement er også med til at skabe sammenhold og styrke samarbejdet mellem dagplejerne fortæller, Birthe Bach som er kommunal naturdagplejer i Nibe. Hun kan kun opfordre andre dagplejere til at stable et lignende arrangement på benene. Heldigvis havde de god opbakning fra de lokale butikker som velvilligt havde sponsoreret gaver, frugt, småkager og kaffe.

Populær video om dagplejearrangement 
I øvrigt blev den korte video om dagplejernes arrangement delt på FOA Nordjyllands Facebookside og der er den er blevet set knap 4000 gange. Du er også velkommen til at følge FOA Nordjylland på Facebook, hvis du ikke allerede gør det.

www.facebook.com/FoaNordjylland

Fællesfoto af børn, dagplejere, bedsteforældre samt oldeforældre. 
Fællesfoto af børn, dagplejere, bedsteforældre samt oldeforældre.

Julemanden på vej i den røde brandbil. 
Julemanden på vej i den røde brandbil.

Jette Zahr sammen med et af dagplejebørnene. 
Dagplejer Jette Zahr sammen med et af dagplejebørnene.

Kigger på gave fra julemand 
Kigger på gave fra julemanden.

Ved juletræet på Torvet i Nibe.  
Ved juletræet på Torvet i Nibe.

Skriv en kommentar på Facebook