FOA Nordjyllands a-kasse flytter til havnefronten i Aalborg

Hvis du er medlem af både FOA Nordjylland og FOAs a-kasse, skal du være opmærksom på, der sker ændringer. Fra 1. januar 2024 lukker a-kassens kontorer i fagforeningshusene i Thisted og Aalborg.

Der vil i stedet være et fælles regionalt kontor, der dækker hele Nordjylland, og som er placeret i Aalborg. Det nye kontor ligger på havnefronten i Aalborg, og adressen er Vestre Havnepromenade 7, 3, sal og samtidig får a-kassen nyt telefonnummer: 46 97 37 77 (Benyttes efter 01.01.24).

FOA Nordjyllands medlemmer kan dog i visse tilfælde stadig få a-kasserådgivning i fagforeningens lokaler, hvis det viser sig hensigtsmæssigt. Som udgangspunkt henvises a-kassehenvendelser til a-kassens regionskontor, men i særlige tilfælde kan et møde med a-kassen arrangeres i fagforeningens lokaler. Det vil især være en fordel for medlemmer, der betjener sig af kontoret i Thisted.

Kontakt a-kassen hvis du har et særligt behov for at holde et møde med a-kassen i dit lokale fagforeningshus. Vær opmærksom på, at det første møde med a-kassen altid er personligt, hvis du bliver ledig. Det er også muligt at have digitale møder, hvis du foretrækker det.

Hvis du kun er medlem af a-kassen og ikke af fagforeningen, skal du altid møde op på det nye regionale kontor, hvis du skal have et personligt møde med a-kassen.

Ændringer giver dig bedre rådgivning
Ændringerne sker for at give dig en bedre service og rådgivning, når du er medlem af a-kassen. A-kassen har nemlig fået flere opgaver, efter at loven er blevet ændret, så a-kassen skal hjælpe dig med at finde et nyt job, hvis du bliver ledig. Ved at samle a-kassens medarbejdere regionalt kan de blive mere specialiserede og have mere viden om de forskellige uddannelser og jobmuligheder på FOAs områder. Ny regionschef af den nye a-kasseenhed bliver Dorthe Stokholm Olsen, som hidtil har været leder af a-kassen i FOA Vendsyssel.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til ændringerne, eller hvis du vil have mere information om a-kassens tilbud og ydelser, kan du altid kontakte a-kassen. Du kan også finde mere information på a-kassens hjemmeside.

- https://www.foa.dk/a-kasse

Skriv en kommentar på Facebook