Vibeke Elise Jensen
Vibeke Elise Jensen: FOA Nordjylland anbefaler, at også arbejdspladsens fleksjobbere har fagligt medlemskab, da det giver dig adgang til konfliktunderstøttelse i tilfælde af konflikt ved OK24 for offentligt ansatte.
Foto: Inge-Marie Krøier

Send opfordring videre: Medlemskab også vigtig for fleksjobbere

Vi har bemærket, at der mangler information om eksempelvis fleksjobbere og medlemskab i forbindelse med overenskomstforhandlingerne for de offentligt ansatte (OK24).

Fleksjobbere omfattet af evt. konfliktvarsel
Kender du en fleksjobber eller har en kollega i løntilskud, som IKKE er medlem, skal du vide, at de ansatte også er omfattet af Forbundets overenskomst og dermed omfattet af et evt. konfliktvarsel i forbindelse med OK24.

Medlemskab giver fuld økonomisk dækning
Af den grund anbefaler FOA Nordjylland, at også arbejdspladsens fleksjobbere har fagligt medlemskab, da det giver den enkelte adgang til konfliktunderstøttelse i tilfælde af konflikt ved OK24 for offentligt ansatte.

Konkret har Hovedbestyrelsen besluttet at yde fuld økonomisk dækning af fleksjobberes tab, herunder i form af manglende udbetaling af tilskud fra kommunen.

Derudover står FOA selvfølgelig til rådighed med faglig hjælp, hvis der er andre faglige spørgsmål. Har du spørgsmål, kan du kontakte faglig sekretær Vibeke Elise Jensen på 4697 2900.


Meld en kollega ind


Skriv en kommentar på Facebook