Få råd til din drømmebil med et lån til el- og hybridbil fra PenSam Bank
Nyt attraktivt lån til el- og hybridbil fra PenSam Bank
Foto: PenSam

Få råd til el- eller hybridbil med PenSam Bank

Nu kan du få et lån til el- og hybridbil helt ned til 4,19 %* i rente hos PenSam Bank. Så, hvis din gamle benzin- eller dieselbil skal skiftes ud, så er det måske en god idé at tale med en af bankens dygtige rådgivere, der kan hjælper dig hele vejen.

Du kan vælge at låne til el- og hybridbil hos PenSam Bank uden at have andre lån hos dem. Men, med de mange fordele som Pensam Bank tilbyder medlemmer af FOA, så kan det være en rigtig god idé også at få tjekket, om der er andre gode besparelser at hente ved at blive kunde hos dem.

Se mere om lån til el- og hybridbillån via linket nedenfor:

www.pensam.dk/elhybridfoa

Er du interesseret i at høre nærmere, kan du også kontakte PenSam Bank på 44 39 39 44 eller bestille en opringning på pensam.dk/bliv-ringet-op 

Hos PenSam Bank glæder de sig til at tale med dig. 

*Vejl. låneeksempel på el- og hybridbillån med 20% i udbetaling og en årlig rente på 4,19% (variabel) - gældende fra den 1. januar 2024. Det forudsættes i dette låneeksempel, at du har samlet privatøkonomien hos PenSam Bank – dette er dog ikke et krav. Du låner 149.450 kr. og får i alt 144.000 kr. udbetalt. Din månedlige ydelse er 1.884 kr. Dit lån løber over 8 år. Årlig rente i procent 4,19% (variabel). ÅOP 5,28%. Debitorrente 4,26% (variabel). Etableringsomkostninger 5.450 kr. Det samlede beløb, som du skal betale tilbage er 176.054 kr. For at få et el- og hybridlån til 4,19% i rente (variabel) er det et krav, at der stiftes fuld pant i bilen, hvis du ikke allerede har din økonomi samlet hos PenSam Bank. PenSam Bank skal kunne give din økonomi en positiv kreditvurdering. Du skal være medlem af FOA. Oplysninger i beregningen er vejledende. PenSam Bank tager forbehold for eventuelle fejl og mangler. 

Skriv en kommentar på Facebook