TV: Mangel på information frustrerer Rebild-dagplejer

Janni Lund Pedersen er kommunal dagplejer. Hun har brug for at politikerne melder ud, hvad de vil med den nye organisering af dagplejen i Rebild Kommune.

Janni og hendes dagplejekolleger i Rebild Kommune er frustrerede, fordi de ikke ved hvad der skal ske. Hun mener, at det bedste for børn, dagplejere og forældre er en dagpleje med én ledelse og ikke ni ledere. Beslutningen om en decentralisering blev truffet af politikerne en sen nattetime i efteråret, og blandt dagplejerne skaber det et dårligt arbejdsmiljø.

De ved endnu ikke hvad der skal ske, når de alle skifter leder, og der er mange uafklarede spørgsmål for dagplejerne - de ved eksempelvis ikke hvordan de skal håndtere sygemeldinger, når decentraliseringen træder i kraft.

Janni er glad for at være dagplejer, men hun synes at det giver et dårligt arbejdsmiljø, når de ikke får information om hvad der skal ske efter 1. april 2019.


Videoen med Janni er blevet delt utallige gange via Facebook, men derudover er dagplejernes frustrationer spredt via læserbrev bragt i:




 

 

 

Skriv en kommentar på Facebook