Fårup Sommerland - rafting med familien
Vi håber, at du vil benytte dig af det og få masser af gode og sjove oplevelser med hele familien i Fårup Sommerland i 2019.
Foto: Fårup Sommerland

FOA Nordjylland gi'r rabat på sæsonkort til Fårup Sommerland

Tilbuddet er helt specielt til fordel for dig, fordi du er medlem af FOA, og fordi FOA Nordjylland bidrager til, at du kan få denne helt specielle pris.

Særprisen på sæsonkort gælder frem til 31. december 2018 og er forbeholdt FOA Nordjyllands medlemmer.

Kære medlem
FOA Nordjylland holder den 25. maj 2019 traditionen tro arrangement i Fårup Sommerland.

Salg til denne dag annonceres cirka to måneder før og her vil der, for de der har sæsonkort, være rabat på maden. Hold øje med denne side:

www.foa.dk/foa-nordjylland/aktiviteter

Du kan ved at klikke på linket nedenfor bestille det antal sæsonkort, som netop du har brug for til dig og din nærmeste familie:

Særprisen er KUN:
kr. 525,- pr. sæsonkort (normalpris indtil 31.12.18 er pt. kr. 600,- og stiger herefter)

kr. 375,- pr. sæsonkort for seniorer – 65+ år. (normalpris indtil 31.12.18 er pt. kr. 450,- og stiger herefter)

FOAs rabat på årskort er udløbet

Bemærk tilbuddet gælder KUN ved onlinekøb til og med 31.12 2018, og det kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet gælder kun for FOA Nordjylland-medlemmer. 

Vigtigt: Når du via linket kommer ind på Fårup Sommerlands hjemmeside, skal du anføre en rabatkode, der svarer til dit medlemsnummer.

Når du bestiller skal medlemsnummeret tastes uden bindestreg (8 cifre) og det finder du på medlemskortet eller på Mit FOA

Vi håber, at du vil benytte dig af det og få masser af gode og sjove oplevelser med hele familien i Fårup Sommerland i 2019.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar på Facebook