Foto: FH Vestjylland

FH Vestjylland får ny formand

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) Vestjylland har valgt ny formand på det seneste repræsentantskabsmøde d. 14. juni. Efter to år som formand har Helge Albertsen valgt at stoppe og overlade stafetten til Lars Møller Pedersen, der arbejder som plejemedhjælper.

Pressemeddelelse fra FH Vestjylland

Helge Albertsen siger: “Det har været en spændende opgave som formand at have været med til at etablere FH Vestjylland og få den skubbet i gang. Jeg er glad for det, vi har nået sammen i Forretningsudvalget, og jeg er tryg ved at give ansvaret videre til Lars Møller Pedersen som ny formand. Jeg vil også gerne på falderebet sige tak til de mange eksterne samarbejdspartnere”.

Lars Møller Pedersen siger: “Jeg er meget taknemmelig for den tillid, som medlemsorganisationerne har givet mig ved at vælge mig som formand for FH Vestjylland. Jeg er klar til at tage udfordringen op og arbejde for foreningens vision om at fremme vores kerneopgaver i Vestjylland. Jeg ser frem til at samarbejde med Forretningsudvalget, Medlemsorganisationerne og de eksterne samarbejdspartnere for at skabe gode resultater for foreningen og samarbejdspartnerne.” 

FH Vestjylland, som dækker Lemvig, Struer, Holstebro og Ringkøbing Skjern kommuner, blev stiftet 1. januar 2021, og er en paraplyorganisation for 21 fagforeninger med 27.000 medlemmer i Vestjylland.

For mere information, kontakt:

Lars Møller Pedersen, formand for FH Vestjylland
Telefon: 60757429
E-mail: formand@fh-vj.dk