Mental Talk - Nu taler vi om det!

Fra den 1.-3. september vil der være "Det mentale folkemøde". Der vil være over 100 events på 6 scener omkring Herning bibliotek, Østergade, Søndergade, Tingshuspladen og Torvet.

Mental Talk - Danmarks nye folkemødeformat og største samlingssted for samtaler om psykiatri og mental sundhed. Mental Talk afvikles i Herning, og præsenterer kulturevents, foredrag, debatter, workshops og faglige dage samt diverse fokusprojekter, som forløber over hele året.

Formålet med Mental Talk er at styrke den aktuelle debat og forståelse for den betydning som arbejdet med mental sundhed har for samfundet og det enkelte menneske – både lokalt, regionalt og nationalt.

Mental Talk skaber rammerne for vidensdeling, erfaringsudveksling, debat, oplysning og inspiration på tværs af brancher, interesseorganisationer og borgere. Der skabes oplevelser med fokus på mental sundhed, i en bred og samfundsrelevant kontekst. I samarbejde med partnere fra kultur-, erhvervs- og foreningslivet samt NGO'er, universiteter og offentlige institutioner, går man tæt på Danmarks udfordringer med mental sundhed og udfolder b.la. civilsamfundets rolle og ansvar for at kunne forbedre mental trivsel blandt borgerne.

 Læs mere og tilmeld dig på Mental Talks hjemmeside