FOA Ungdom - Virtuelt ungdomstræf

Vær med, når FOA Ungdoms Fællesskab afholder et inspirerende og spændende virtuelt ungdomstræf
d. 3. marts 2021 kl. 9.00-15.30 på Zoom.

Det er GRATIS at deltage for medlemmer af FOA under 31 år.

Træffet er for dig, der vil kæmpe for bedre velfærdsarbejdspladser til dine kolleger og dig. Dagen er fyldt med diskussioner, værksteder og inspiration til, hvordan du kan være med til at forandre dagligdagen på din arbejdsplads eller skole.
Derudover får du rig mulighed for at skabe relationer til andre unge FOA-medlemmer, som i fællesskab kæmper for faglig stolthed, bedre arbejdsvilkår og fagligt fællesskab.

Vi lover et varierende og spændende program, så det forhåbentlig ikke bliver for søvndyssende at have en hel dag foran skærmen. Der bliver mulighed for at få ny viden, erfaringsudveksle med andre unge og det hele krydres med små overraskelser. 

Vores foreløbige program:

  • Velkomst
  • Introduktion til gruppediskussioner
  • Værksted: Fra brok til forandrende fællesskaber, Få indflydelse på din skole eller Introduktion til det at være tillidsvalgt 
  • Temadrøftelse: OK21
  • Temadrøftelse: Ytringsfrihed og -pligt
  • Værksted: Sig det højt – bring sagerne på arbejdspladsen/skolen frem eller Skriv læserbreve 
  • Afslutning

 

Tilmelding til træffet skal ske via link: www.tilmeldmig.dk/?9759210063 senest d. 22 februar.

 

OBS: Det vil være muligt at få dækket tabt arbejdsfortjeneste, hvis man skulle have været på arbejde den dag, træffet afholdes. 

 

Sammen gør vi forskellen

Hilsen FOA Ungdom

 

Har du lyst til at høre mere om arrangementet, hvordan man kan blive aktiv i FOA Ungdom Fællesskab eller har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent i FOA Sarah Momtaz på mail: samz@foa.dk eller telefon: 31 14 92 37