Naturdagplejerne sammen med Iben Nørgaard Christensen fra FOA Nordjylland
Sektoransvarlig Iben Nørgaard Christensen fra FOA Nordjylland flankeret af de initiativrige naturdagplejere: Pia Norre Nygaard, Jette Zaar, Birthe Bach og Dorthe Schunck fra Nibe.
Foto: Inge-Marie Krøier

Dagplejerne forstår at julehygge i Nibe

Traditionen tro arrangerede fire naturdagplejere julehygge ved det store juletræ på torvet i Nibe. Udover børn og dagplejekolleger var forældre, bedsteforældre og oldeforældre også samlet på torvet.

Det er tredje år i træk, at de har julehygge på torvet, og de var mere end 100 til at danse rundt omkring træet. Der blev spillet kendte julesange, og vanen tro fik de besøg af julemanden og hans hjælper. De to ankom standsmæssigt i en stor rød brandbil og med sig havde de julesække fyldt med pakker til børnene.

Samlet om julemanden og hans hjælper.

Lokal opbakning er vigtig
Naturdagplejer Birthe Flyger Bach er glad for den store opbakning fra både gæsterne og de lokale sponsorer. Det var butikker i Nibe som velvilligt havde doneret sponsorgaver til dagplejerne. De havde både fået en overdådig forplejning til alle og fine små gaver til alle de fremmødte børn. Birthe fortæller, at de ændrer ikke meget i planerne fra år til år, da julearrangementet er tænkt som et traditionelt julearrangement.

Naturdagplejer Birthe Bach 
Naturdagplejer Birthe Flyger Bach

På torvet i Nibe

Ros til de synlige dagplejere
”Det er dejligt at se de mange Nibe-dagplejere på torvet i Nibe, hvor de med stolthed viser faget frem. Måske kan det få andre til at vælge netop det fag eller benytte den pasningsmulighed,” udtaler sektoransvarlig fra FOA Nordjylland, Iben Nørgaard Christensen. Dagplejerne får også roser med på vejen af leder i dagplejen, Jeanette Christensen. Hun fortæller, at dagplejerne i Nibe er yderst synlige, og det seneste år er der blevet ansat fire nye dagplejere i området, så der er fortsat fremgang at spore for de kommunale dagplejere i Nibe-området.

Initiativtagerne fra naturpatruljen - Dorthe, Jette, Pia og Birthe har alle glædet sig til julearrangementet og Birthe understreger, at det er det hele værd at se børnenes store smil, når de modtager en gave fra julemanden.

Julemanden og hans hjælper på torvet i Nibe.  

Dagplejerne Dorte Laulund og Conny Jensen. 

Dagplejerne Dorthe Laulund og Conny Jensen!