Stor erstatning til sygehjælper

Tidligere sygehjælper Tinne Mogensen fik en alvorlig rygskade, da hun var på arbejde, og nu er der efter knap fem år endelig faldet afgørelse i hendes sag.

Tinne MogensenDa Tinne Mogensen fik sin rygskade i 2007, troede hun ikke, at det var så alvorligt, og forventede at komme på arbejde efter nogle dage.

- Men sådan gik det ikke, desværre, fortæller Tinne Mogensen der stadig er tydeligt mærket af skaden. Eksempelvis bliver hun konstant nødt til at bevæge kroppen, fordi smerterne ellers bliver for kraftige.

Tinne Mogensen måtte igennem en rygoperation, genoptræning og et fleksjob, før hun endelig kastede håndklædet i ringen. Kort før jul kom der så en erstatning, der i alt endte på 745.130 kr.

- Jeg blev da glad, da jeg fik pengene, men det var jo penge, som jeg vitterligt kunne have tjent, hvis jeg var på arbejdsmarkedet, konstaterer Tinne Mogensen.

Erstatningen skal blandt andet bruges til at gøre tilværelsen lettere, og Tinne Mogensen har eksempelvis besluttet at købe en bil, der er mere skånsom over for ryggen. Hun har nemlig svært ved at komme ind og ud af biler, der ikke passer lige præcis til hende.

Se tv-indslag her