Kandidat til Årets Praktiksted 2012

Århus Social- og Sundhedsskoles elever kan nu give deres bud på arbejdspladser, der har gjort en særlig indsats for deres elever, og Bettina Skov har sendt sit bud på Årets Praktiksted.

Bettina Skov er i gang med uddannelsen til pædagogisk assistent på Social- og Sundhedsskolen i Århus, og har været i praktik på Holme Skoles SFO. Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, for selvom hun blev alvorligt syg i praktikperioden, fik hun fuld opbakning fra sine chefer og kollegaer.

- Min praktikplads håndterede det rigtig flot og sagde flere gange, at der jo ikke var noget at gøre ved det. Men jeg var godt klar over, at hvis de ikke havde været så glade for mig, så havde de nok heller ikke håndteret det på den måde. De har fået mig til at se lyst på tingene, og at det nok skal gå, hvis man tror på det. Holme SFO har støttet op om mig, både personligt og fagligt, skriver Bettina Skov i sin begrundelse.

Udover den store støtte, oplevede Bettina Skov også, at arbejdsmiljøet var godt og hun lærte meget praktisk og teoretisk. En ekstra gevinst var, at hun altid blev mødt med et stort smil om morgenen.

- Jeg håber, at der kan blive en fast plads til mig, når jeg er færdig med uddannelsen. Jeg vil i hvert i fald sende en uopfordret ansøgning, fordi det virkelig er den bedste arbejdsplads man kan ønske sig, slutter Bettina Skov.

Har du et bud på Årets Praktiksted, så skriv en mail til aarhus@foa.dk og fortæl hvad dit favoritpraktiksted hedder, og hvorfor det er så godt. Husk at skrive dit navn og telefonnummer så vi kan komme i kontakt med dig.

Kåringen sker på Århus Social- og Sundhedsskole d. 9. november. Freddy Meyer står for et tankevækkende og morsomt foredrag, og skolen giver en frokost.

Klik på plakaten for at downloade fuld version

aaretspraktikstedjpg