Pressemeddelelse: Elever udpeger gode praktiksteder

Nu starter jagten på den arbejdsplads, der tager bedst imod elever fra Århus Social- og Sundhedsskole.
Elever på både social- og sundhedsuddannelserne og den pædagogiske assistentuddannelse, kan indtil 1. september foreslå arbejdspladser, der har gjort en særlig indsats for deres praktikanter. Derefter udvæl-ger Århus Social- og Sundhedsskole og FOA Århus i fællesskab årets praktiksted blandt elevernes forslag.
 
- Vi håber, at arrangementet vil skabe opmærksomhed om, at praktiktiden er en uhyre vigtig del af uddannelserne og har stor betydning for eleverne, forklarer Leo Fodgaard Hansen, skoleleder på Århus Social- og Sundhedsskole.

Eleverne kan foreslå arbejdspladser, som kan være både kommunale og regionale, men de skal geografisk ligge indenfor Århus Kommune. De skal skrive til aarhus@foa.dk og fortælle, hvad deres favoritpraktiksted hedder, og hvorfor det er så godt.

- Eleverne har nu chancen for at fremhæve de arbejdspladser, som gør det godt, og det vil alle kun-ne lære noget af, siger Mette Fuglsig Schjødt, der er formand for Pædagogisk Sektor i FOA Århus.

Selve kåringen af årets praktiksted foregår 23. september på Århus Social- og Sundhedsskole. Den vil ske ved et stort og festligt arrangement, hvor Peter Lund Madsen fortæller morsomt og oplysende om hjernen, og hvor Digital Magics elektroniske musik skaber festen.

Yderligere oplysninger og kommentarer:

Leo Fodgaard Hansen
Skoleleder på Århus Social- og Sundhedsskole, mobil: 20 97 35 59

Mette Fuglsig Schjødt
Formand for Pædagogisk Sektor i FOA Århus, mobil: 29 68 41 11