Multimedieskat og PDA

Alt den snak om skat på PDA er , får mig til at tænke på om der omvendt er skattefradrag på at arbejdssteder bruger at man har egen telefon som et middel til at kunne ringe til medarbejderne, eller som jeg der er flyver, stiller min hjemmecompuyer til rådighed, så jeg på den kan få mine arbejdesdage på mail som jeg så selv skal lægge papir til udskrift. Det er ikke arbejdstedet jeg klandre for dette jeg har selv accepteret dette, men regeringens komplet umulige system for at alle kan være lidt fleksible på mange områder, men det bliver unægtelig noget besværlig når de vil opkræve skat på en PDA som jeg kun bruger arbejdsmæssig men som jeg er nødt til at have med hjem fordi jeg ikke er tilknyttet fast arbejdssted, jeg har dog skrevet under på at jeg kun bruger den til det formål, så jeg håber jeg slipper. men jeg vil tage til overvejelser med hensyn til brug af egen computer hvis ikke der kan gives et frsdrag herfor.
Svar:

Kære Ellen
Vi deler din frustration over Multimedieskatten. Jeg er endnu ikke stødt på nogen, som kan forklare logikken i, at medarbejdere risikerer at skulle betale for at udføre sit arbejde.

Jeg regner med, at du slipper for multimedieskatten, når du har underskrevet en tro- og love erklæring. Forholder det sig ikke sådan, så hører vi gerne fra dig.

Til gengæld tror jeg ikke at du skal forvente, at du omvendt får skattefradrag for slitage af egen telefon, printer, pc'er m.v. Men det var et glimrende eksempel på, at der i forvejen hersker stor fleksibilitet på de danske arbejdspladser.

Venlig hilsen
Kirsten Normann