Parkering ved Tage-Hansens Gade

Hej Kirsten
Jeg arbejder på Århus sygehus THG, hvor vi pr 1 maj fik betalings P-pladser. Jeg vil gerne vide hvordan det går med brutto løns ordningen?? Jeg er enig med foa, i at det er forkert at skulle betale for parkering, men når det nu er kommet så, syntes jeg ligeså godt at vi kan få det så billigt som muligt (ligesom lægerne). Mvh. Anette L

Svar:

Kære Anette
Som du sikkert ved, så har de fleste organisationer - indtil videre afvist at indgå aftale om bruttolønsfinansieret parkering på Århus sygehus. Årsagen er den, at vi finder det urimeligt, at nogle medarbejdere skal betale mere for parkering end andre. Men det er ret beset konsekvensen, når man laver bruttolønsfinansierede parkeringsafgifter for personalet. De medarbejdere, som har den højeste løn får den største besparelse på ordningen, og det betyder, at de højestlønnede betaler mindst for parkering.

Det betyder ikke, at vi ikke under vores medlemmer, at spare en lille smule på udgifterne til parkering. Det betyder blot, at vi ønsker en mere socialt afbalanceret ordning, inden vi indgår aftaler.

P.t. ligger sagen der - hvor Regionsrådet vil drøfte sagen.

Venlig hilsen
Kirsten Normann