Ledertræf 2021

Den 29.-30. november på Comwell Kolding.

I 2019 handlede ’Klædt på til ledelse’ og FOAs ledertræf om personligt ctr. Organisatorisk ledelse. Dette udsprang af ledelseskommissionens anbefalinger og satte fokus på balancen mellem det personlige lederskab og en organisatorisk ledelse. På FOAs kongres i efteråret 2019 blev det besluttet at sætte fokus på arbejdsfællesskaber og ledelse af arbejdsfællesskaber.

Under Coronakrisen har kerneopgaven været klar- at redde livet for de medborgere, der er blevet alvorlige syge. Det har vist sig at mange arbejdspladser selv har kunne organisere og samarbejde, så alle trækker på samme hammel. Det er kernen i et arbejdsfællesskab – alle bidrager så det giver mening for dem at løse den fælles opgave. Kerneopgaven er tydelig. Der er skabt et professionelt VI på arbejdspladserne. 

Ledertræf i 2021 kommer derfor til at stå i arbejdsfællesskabets navn. Der vil være oplæg fra forskellige oplægsholdere, der dykker ned i betydning af gode og dårlige arbejdsfællesskaber og hvad det egentlig betyder. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 29.-30. november 2021, hvor ledertræffet afholdes på Comwell Kolding. Hvis det skulle vise sig, at det ikke er muligt at afholde ledertræffet som en konference med fysisk tilstedeværelse, afholdes ledertræffet virtuelt.