Karoline Lohse er en af de to deltagere, der repræsenterer SOSU H og Region Hovedstaden ved DM i Skills den 18.-20. april i Roskilde.

Hiv en dag ud af kalenderen

Alle burde unde sig selv at opleve DM i Skills, hvor blandt andre social- og sundhedsassistent-elever viser faget frem. En af dem er Karoline Lohse fra Furesø Kommune.

Den 18.-20. april er der DM i Skills på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Ved DM i Skills kæmper ca. 300 deltagere fra forskellige erhvervsuddannelser om at blive landets bedste inden for hver deres felt.

En af dem er social- og sundhedsassistentelev Karoline Lohse, som fortæller i videoen, hvad hun har fået ud at stille op, allerede inden konkurrencen har fundet sted.

Opfordring til oplæringsvejlederne

Næstformand i FOA SOSU, Camilla Pedersen opfordrer til at tage en tur til Roskilde en af de tre dage.

"Det er en kæmpe oplevelse for alle at se, når elever fra de ufatteligt mange forskellige erhvervsuddannelser præsenterer deres ypperligste håndværk, så jeg vil opfordre alle, der har mulighed for det, til at give sig selv den oplevelse. Men oplæringsvejledere og elever kan få noget ekstra ud af at opleve vores elever på scenen", siger Camilla Pedersen.

"Man kan ikke undgå at reflektere over, hvordan man selv ville have gjort, hvis man stod på scenen, så det kan give anledning til nogle andre faglige drøftelser, end man har til hverdag", tilføjer hun.

Camilla Pedersen understreger, at oplæringsvejlederne selvfølgelig skal kunne tage turen som en del af deres arbejdstid.


Fakta:

DM i Skills 2024 finder sted den 18.-20. april 2024 på Dyrskuepladsen i Roskilde, Darupvej 19, 4000 Roskilde

Åbningstider: 
Torsdag den 18. april kl. 08.00-17.00
Fredag den 19. april kl. 08.00-17.00
Lørdag den 20. april kl. 08.00-14.00

Der er gratis adgang og parkering alle dage.

Lagt på den 09.04.2024